Hoe wij werken

Kantoorinrichting

FurniWorks levert alle inrichtingsproducten voor uw kantoor. We verzorgen voor zeer uiteenlopende bedrijven inrichtingen en leveren van bureaustoel tot complete turnkey verbouwing.

We werken hierbij regelmatig samen met verschillende interieurarchitecten die creatieve en functionele inrichtingen creëren waarin u zich zult thuis voelen.
Naast maatwerk levert FurniWorks producten van een groot aantal bekende merken en indien gewenst gebruikt meubilair.
Rugklachten is een speciaal aandachtsgebied waarvoor we o.a. een bureaustoel beschikbaar hebben met een 3D mechaniek. De resultaten zijn verbluffend!

Praktijkinrichting

FurniWorks levert inrichtingsproducten voor uw praktijk. Van een bureaustoel tot en met een complete verbouwing behoort tot de mogelijkheden inclusief het leveren van vloeren, wanden, plafonds, zonwering, electrawerk, loodgieterswerk en schilderwerk.
Voor het efficient en overzichtelijk opbergen van medische artikelen hebben we een modulair en zelf in te delen assortiment.
Een groot aantal gezondheidscentra heeft reeds van onze diensten gebruik gemaakt.

Kerkinrichting

FurniWorks is dealer van een groot aantal merken stoelen en tafels voor kerk- en bijzalen en levert bovendien enkele eigen ontwikkelde producten.
We werken hierbij samen met enkele architecten die ruime ervaring hebben in herhuisvestingsprojecten in de kerkelijke wereld.
Een bijzondere samenwerking is er met een adviesbureau op akoestisch gebied, waarbij enkele eigen stoelen met uitzonderlijk goede akoestische eigenschappen kunnen worden ingezet.
Deze stoelen doen hun werk juist ook goed bij een half gevulde zaal.
In veel gevallen hoeft er zelfs minder of helemaal niets te gebeuren aan wanden en plafonds.